BETAALBAAR & GOEDE SERVICE

Na jarenlange persoonlijke onvrede over te hoge kosten en te weinig service van verschillende VvE beheerders, is LOGIQ VvE Beheer opgericht. Bij ons betaalt u alleen voor zaken waar u gebruik van maakt.

Veel beheerders bieden totaalpakketten die meer omvatten dan u eigenlijk nodig heeft. Daardoor betaalt u vaak teveel. Wij doen het anders door binnen onze modules onderscheid te maken tussen 3 verschillende typen dienstverlening; administratief beheer, financieel beheer en technisch beheer. Bovenop onze scherp geprijsde basis dienstverlening betaalt u alleen voor de zaken waar u werkelijk gebruik van maakt.

WIJ HOUDEN HET GRAAG PERSOONLIJK.

Als u geïnteresseerd bent in wat wij te bieden hebben, komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan zowel overdag als ’s avonds. Wij zijn van mening dat wij u pas een goede aanbieding kunnen doen als wij weten wat (en voor wie) wij gaan beheren.

Wij komen dus graag het gebouw bekijken en kennismaken met u als bewoner en/of bestuur(der). Wij bespreken dan uitgebreid wat uw wensen zijn ten aanzien van het beheer van uw gebouw / VvE.

Wij leveren u vervolgens een offerte op maat.

Omdat wij maatwerk willen leveren, hebben wij geen standaardpakket. U kunt bij ons het volledige beheer uitbesteden, maar u kunt ons ook inhuren voor een beperkt aantal aspecten van het beheer. Ook voor bouwkundige zaken, opstellen van meerjaren onderhouds plannen (MJOP), opstellen van bestekken, bouwkundig onderzoek, begeleiding van groot onderhoud en renovaties kunt u bij ons terecht.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw VvE, vraag vrijblijvend een offerte aan!